Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kenetlenme Zamanı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Bankir'in ardından CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpı

Arsuz   A+a-

ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. 2015 genel seçimlerinde CHP’yi iktidara taşıma stratejilerini anlatan konuklarıyla siyasi tecrübelerini paylaşan Culha, partililere bireysel sürtüşmeleri bir kenara bırakıp, kenetlenme çağrısında bulundu.

     Ova’da iddialı bir isim

    CHP’nin Kırıkhan kalesini yeniden inşa etmek istediğini ifade eden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Bankir, “CHP, bugüne kadar Hatay’daki milletvekili sıralamasında Kırıkhanlı bir aday yer vermedi. Ova’da bu bayrağı taşıyacak, ilkeli, partisine güç ve katkı verecek, partili – partisiz her kesimden destek alabilecek bir adaya ihtiyaç var. Seçilmiş bir belediye başkanı olarak sizlerin bizlere desteğiniz çok önemli. Bu süreç tarihi bir fırsat ve bu fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Objektif ve doğru bir yaklaşım içerisinde olduğumuza inanıyoruz” dedi.

    “Başkanımız olduğunuz için şanslıyız”

    9 aylık süreçte ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür eden CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar ise, “Gençlere önem verdiğiniz ve bizlerin her zaman yanında olduğunuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Partinin tabanından gelmeniz ve bu coğrafyada büyümüş olmanız da bizler için ayrı bir şans. Arsuz Gençlik Kolları Başkanlığı olarak yeni resmiyet kazandık. Bu nedenle sizleri ziyaret etmek istedik” dedi.

   “Kenetlenme zamanı”

    Ziyaretlerden dolayı konuklarına teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Zorlu ve uzun soluklu bu yolda Dr. Hüseyin Bankir’e ve tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu göreve talip olmak yürek işidir. Partimize duyulan ilgi, alaka ve özlem CHP’ye ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Ova’da da bir varlık gösterme zamanımız geldi. Oradaki başarı CHP’yi iktidara götürecek yola da büyük katkı sunar. Ana hedefimiz; partimizi iktidar yapmaktır. Bireysel sürtüşme ve didişmeleri bir kenara bırakıp hepimizin kenetlenmesi gerekmektedir. Seçilen insanların arkalarında, onların başarısı için çırpınan gizli kahramanlar vardır. Bunlar da halktır. Ama gençler farklıdır. Çünkü gelecekte bu makamlarda onlar oturacaktır” derken, gençlerin siyasetin dinamiği olduğunu ifade etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar