Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Büyük Değer Paylaşmaktır

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, İLkadım Anaokulu ve Kuzuculu ASM Hemşiresi Emel Kök işbirliği ile

Yaşam   A+a-

kendi aralarında topladıkları kıyafetlerle geçici mevsimlik tarım işçisi ailelerin çocuklarını giysi yardımı yaptı.

 

    Şüphesiz insani değerler içinde uygulama alanı en kolay bulunan, uygulandığında da insana haz veren "paylaşma" değerinin en güzel örneklerinden birini İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlkadım Anaokulu ve Hemşire Emel Işık işbirliği ile hayat buldu.

 

    İlk Adım Ana Okulu Müdürü Pınar Bayar, Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerin kullanmadıkları kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştırmak için velilerin de desteğiyle hazırladıkları paketleri ilçeye çalışmak için gelen geçici mevsimlik tarım işçisi ailelerin çocuklarına dağıttıklarını söyledi.

 

   "En Büyük Değer Paylaşmaktır"

 

    Bayar, “Soğuk kış günü çadırlarda yaşayan minik çocukların üşümemeleri için az da olsa onları sevindirmek istedik. En büyük değerin paylaşmak olduğu gerçeği ile karınca kararınca öğrenci, velilerimiz ve Sağlık Müdürlüğü çalışanları ile birlikte bu projeyi gerçekleştirdik” dedi.

 

    Yeşil Mahallede kurulan konteyner alanına getirilen giysi paketleri burada kalan çocukların ailelerine teslim edildi.

 

   Çocuklara ise çeşitli hediyeler verilerek, İlkadım Anaokulundan gelen öğrenciler arkadaşlarıyla birlikte hoşca zaman geçirdi. Mevsimlik tarım işçisi olarak ilçeye gelen ailelerin çocukların sevinç ve mutlulukları görülmeye değerdi.

 

   Konteynerde kalan çocukların velileri ise proje de emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

    İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlk Adım Ana Okulu tarafından organize edilen dağıtımı İlçe Sağlık Müdürü Halil Canbolat, Okul Müdürü Pınar Bayar, hemşire Emel Kök, öğretmen ve öğrenciler gerçekleştirdi.

Haber: Rıdvan KAYA

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar