Skip Navigation Links

Hatay’ın Dinamiklerinden Ziyaretler

Hatay’ın Değerleri Rektör Kaya’ya Yakın İlgi Gösteriyor

Eğitim   A+a-

    Siyasilerden iş dünyasına, sivil toplum kuruluşlarından akademisyenlere, müteşebbislerden sanatçılara varıncaya kadar Hatay için ayrı ayrı değer taşıyan tüm dinamikler, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı yeni görevinden dolayı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

    Rektörlük görevine başladığı ilk günden bu güne kadar birçok kişinin tebriklerini kabul eden Prof. Dr. Hasan Kaya, halen devan eden ziyaretlerde 22 Aralık Pazartesi günü de farklı kesimlerin temsilcilerini Rektörlük Makamında ağırlayarak Mustafa Kemal Üniversitesi ve Hatay için neler yapılabileceği konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

   Gün boyu süren ziyaretlerde Hatay Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Avukat Nabi İnal; Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ile ilgili düşüncelerini “Rektörlük görevine gelmenizden dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Sizleri yakından tanıyoruz. Görev yaptığınız alanlarda çok sevildiğinizi ve adil bir çalışma disiplinine sahip olduğunuzu biliyoruz.” şeklinde ifade etti.

   MHP Kırıkhan Teşkilatı da İlçe Başkanı Erhan Yavuz Yılmaz öncülüğünde yaptığı ziyarette görevi 25 Kasım’da devraldıklarını, ilçe başkanlığı olarak Kırıkhan’a yeni hizmet vermeye başladıklarını belirtti. MHP Kırıkhan İlçe teşkilatı üyelerinin çoğunluğunun 4 yıllık üniversite mezunlarından oluştuğunu aktaran Yavuz, amaçlarının Kırıkhan’a faydalı olmak olduğunu söyledi.

   Kırıkhan Sevdalılar Derneği ise ziyaretteki açıklamasında, “Dernek olarak hem sizin adınıza hem Kırıkhan adına çok sevindik. Bunun Kırıkhan için çok büyük bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Sizlere Rektörlük görevinizde başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

   Hatay’da aktif olarak çalışmalar yürüten Hatay Kadın Girişimciler Derneği de Başkan Işık Narin ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Rektör Kaya’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Fikir alışverişi için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Işık Narin, Mustafa Kemal Üniversitesi akademisyenlerinden de yönetim kurulu üyesi bulunduğunu ve Üniversite ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini dile getirdi. Genelde proje üstene çalıştıklarını vurgulayan Narin, organ nakli ve meme kanseri ile ilgili aktivitelerinin bulunduğunu söyledi.

   Hatay ŞairlerYazarlar Derneği (HAŞYAD)’ın da konuk olduğu kutlama ziyaretlerinde Başkan Ali Parlak Rektör Kaya’ya görev süresi boyunca şiir tadında bir dönem geçirmesini temenni ettiğini kaydetti.

   Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya konukların göstermiş olduğu ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek konuşmalarında sıklıkla vurguladığı “Herkese kapımız açık. Üniversiteyi hep beraber yöneteceğiz. Hatay’a hizmet etmenin dışında hiçbir gayemiz yok. Sizlerin desteğini başarıya ulaşacağız.” söylemini yineledi ve paylaşımcı ve şeffaf bir yönetim profili çizeceklerini kaydetti.

 

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet