Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bölükbaşı; “Esnafın Dörtyol’a Karşı Sorumluluğu Var”

Dörtyol İlk Kurşun İlkokulu öğrencilerinden oluşan bir gurup sınıf öğretmenleri ile Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet

Eğitim   A+a-

 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Değerler Eğitimi Kapsamında Tutumluluk Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’yı soru yağmuruna tuttu.

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı öğrencilere yaptığı açıklamada; “Esnaflar olarak içinde yaşadığımız bu güzel ilçeye karşı sorumluluklarımız var. Hepimiz hizmet verdiğimiz alanda bu ilçede yaşayan insanlara en kaliteli ürünü, en kaliteli hizmeti vermek, birlikte yaşadığımız bu yeri en modern ve müreffeh hale getirmek mecburiyetindeyiz. Oda olarak üyelerimizin alanlarında uzmanlaşarak, kalite ve standartlarını yükseltmelerine yönelik eğitim çalışmalarımız aralıksız sürmekte. Bu konuda İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle ortak çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız geleceğimizin teminatı siz sevgili yavrularımıza daha güzel bir ilçe bırakmak” dedi.

Dörtyol İlk Kurşun İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ülkü Duduoğlu Değerler Eğitimi kapsamında tutumluluk haftası dolayısıyla okul olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verirken; “Başta Okul Müdürümüz Yakup Kardöl, öğretmenlerimiz, okul personelimiz, öğrenci velilerimiz ile birlikte bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Tutum ve israf konusunda bilgilendirmelerde bulunduk. Tutum ve israf konulu velilerimize bilgilendirici mektup yazıldı. Sınıflarımızda tutum yatırım konulu resim yarışması düzenlendi. Sınıflarımızda en güzel şiir okuyan yarışması düzenlendi. Okulumuz toplantı salonunda öğrenci velilerine tutum konulu bilgiler aktarıldı. Öğrenciler biriktirmiş oldukları harçlıklarla kırtasiyeden kitap aldılar. Yerel basın ziyaret edildi. Su israfı konusunda camii şadırvanlarına ilgili yazılar çerçevelenip asıldı. Okulumuz çevre gezisi yapıldı aileler bilgilendirildi. Yollarda parkta karınca yuvaları yanlarına yiyecek bırakıldı. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil festivalinde stant açıp yerli malları tanıttık. AVM’lerde ürünler üzerinde 869 barkot numaralarına baktık inceledik. Yemekhanede tabldotta yarım yemek bırakan öğrencileri uyardık. Bayat ekmeklerimizi sitelerde apartmanlarda ekmek kutularına bırakmaları için bilgilendirildi. Bu günde öğrencilerimizle birlikte Esnaf Odamızı ziyaret ediyoruz. Bizleri kabulünüzden ve verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Sedat İSKENDEROĞLU
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar