Skip Navigation Links

HATAYLILAR İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKIN SESİNE ANKETLERLE KULAK VERİYOR

Hatay   A+a-

   Belediyeciliğin temelinde var olan insan odaklı hizmet anlayışını benimseyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), araç trafiğinin yoğun ve park yeri ihtiyacının üst düzeyde olduğu cadde ve ana arterlerde tekrar hayata geçirmeyi planladığı ‘parkmetre’ uygulaması için yaptığı anket çalışmasıyla vatandaşların fikrini aldı. Uygulamaya Hataylılardan destek geldi.

    Parkmetrenin daha önce uygulandığı ana arter ve trafiğin yoğun olduğu caddelerde yaklaşık 7 bin kişiyle görüşülerek yapılan ‘parkmetre’ anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 85’i araçlarını park ederken sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Katılımcıların yüzde 76’sı parkmetre uygulamasının trafiği rahatlattığını düşünürken, yüzde 77’si daha önce uygulanan parkmetre uygulamanın tekrar hayata geçirilmesini istedi.

    Ulaşım, alt yapı ve sosyal yaşam konusunda ilimizi en güzel yaşam merkezi haline getirmekte kararlı olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hataylılardan onay alan parkmetre uygulamasını ilk olarak Antakya’da şu caddelerde hayata geçirecek; Gündüz, Atatürk, Kemal Paşa, İstiklal, Kurutuluş, İnönü, Cumhuriyet, İzzet Güçlü, Karaoğlanoğlu, A.Melek, Kemiklihan, Yavuz Selim, Fatih caddeleri ile Eski otogar içinde.

    İlk olarak Antakya ilçesinde başlayacak olan parkmetre uygulaması yılbaşında sonra diğer ilçelerde de hayata geçirilecek.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet