Skip Navigation Links

ZARA VE İREM DERİCİ Hayranlarını Coşturdu

ZARA VE İREM DERİCİ FESTİVAL KAPSAMINDA SAHNE ALDI

ZARA VE İREM DERİCİ  Hayranlarını CoşturduWeb
TV

Magazin   A+a-

    Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un sahnede çiçeklerle karşıladığı ses sanatçısı Zara konser alanını dolduran sevenlerinden büyük alkış aldı.

    Milli Mücadelede İlk Kurşun’un atılışının 96. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 3. Dörtyol İlk Kurşun Kültür, Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında ikinci günü 20 Aralık 2014 cumartesi akşamı saat 20:00’da sahne alan sevilen Halk Müziği sanatçısı Zara sevenleriyle birlikte hem coştu, hem de coşturdu.

    3. Dörtyol İlk Kurşun Kültür, Sanat ve Turunçgil Festivalinin ikinci günü olan 20 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 13;00’da Adana Büyükşehir Belediyesi bando Takımının gösterisiyle başladı. Mustafa Kemal Üniversitesi Halkoyunları ekibinin gösterilerini, saat 16;30’da Urfa Sıra Gecesi ekibi takip etti. Kafkas Ekibinin gösterisi ise izleyenleri coşturdu. Özel Tufan Koleji gösterisi ise velilerini onurlandırırken, izleyenleri farklı duygulara taşıdı. İkinci günün finalinde ise Türk halk Müziğinin en güçlü seslerinden sevilen sanatçı Zara sahne aldı.

    Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı konuşmada böylesine mümtaz bir sanatçının ve harikulade bir sesin festivalimizde yer almasından duyduğu mutluluğu belirtti.

    Festivalin üçüncü ve son gününde ise gün boyu stantlar doldu doldu boşaldı. Hafta tatili olması nedeniyle çok sayıda vatandaş festival alanına akın etti.

 

   Portakal Çiçeği Gurubunun saat 12;00’da sahne almasıyla başlayan üçüncü gün etkinlikleri Mersin Büyük Şehir Belediyesi Bando Ekibinin sunduğu eserlerle devam etti. Payas Belediyesi Altın mimoza Halk Dansları Topluluğunun sergilediği sahne performansı Dörtyol Şehit Ayhan Say Kız Meslek Lisesi’nin defilesiyle renklendi.

    Semazen Gösterisi izleyenleri manevi bir yolculuğa taşırken ardından sahne alan Dörtyol Belediye Musiki Cemiyeti ise kulaklardaki pası sildi. Saat 19;00’da başlayan Emrah Hacıoğlu konseri gençleri sahnenin önüne topladı. Üçüncü ve festivalin finalinde ise saat 20:00 da İrem Derici sevenleri ile buluştu.

    Gençlerin ellerinde sevgi pankartlarıyla ve sloganlar atarak sahneye davet ettiği İrem derici birbirinden güzel eserlerini Dörtyollu severleri için seslendirdi.

 

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

 

ZARA VE İREM DERİCİ  Hayranlarını Coşturdu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet