Skip Navigation Links

TRT MÜZİK DÖRTYOL’DA

Klarnet sanatçısı Serkan Çağrının hazırlayıp sunduğu TRT Müzik kanalında yayınlanan Müzik Yolcusu programı

Magazin   A+a-

Amik Ovasında ve Çukurova topraklarında adım adım müziğin izini sürüyor.

    Her hafta farklı bir coğrafyada o bölgenin müzisyenlerine konuk olan Müzik Yolcusu ekibi, doğal ve tarihi mekanlarda müzik kültürümüzün nadide ezgilerini ustaları aracılığıyla ekranlara taşıyor.

    Zaman zaman Serkan Çağrı’nın da klarnetiyle eşlik ettiği performanslarla müzik kültürümüzün ana damarlarına ulaşıp, geçmişteki ve bugünkü değerlerimizi geleceğe taşıyan arşivlik program İlk Kurşun Festivali kapsamında Dörtyol Belediyesi’nin katkılarıyla çekimlerini İlk Kurşun Müzesinde ve İlk Kurşun Kahve Konağında yaptı.

    Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin tarafından İlk Kurşun müzesi Bahçesindeki İlk Kurşun Kahve Konağında ağırlanan ekip daha sonra mahalli sanatçılarımızla program çekimlerini gerçekleştirdi.

    Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy program ekibine Dörtyol’un tarihi, turistik, sosyal, kültürel, sanatsal ve ekonomik durumundan bahsettikten sonra İlk Kurşun Festivaline olan katkılarından ötürü tüm ekip elemanlarına ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

    Her pazartesi TRT MÜZİK ekranlarında saat 20;00’da yayınlanan MÜZİK YOLCUSU programını Klarnet Ustası Serkan Çağrı hazırlayıp sunuyor. Programın Yönetmeni ise yılların deneyimli bir ismi Yalçın Yalın. Ceren Özgür program koordinatörlüğünü yaparken Mert Civan ve Mehmet Atılmış ise kameramanlar. Yönetmen Yardımcılığını Erdi Aslantaş üstlenmekte. Ses düzeninden Aytaç Sezer sorumlu. Ferdi Karar ve Doğu Çıplak ise program asistanlığını yapmakta.

 


Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet