Skip Navigation Links

BAŞKAN NEHİR: TÜM CANLILARIN YAŞAMA HAKKINA SAYGILIYIZ

Yaklaşık iki sene önce hizmete giren Samandağ Belediyesi Hayvan Barınağı hasta, sakat ve başıboş köpeklerin ıslahı yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay   A+a-

    Kapasitesinin üzerinde hizmet veren barınak yılda yüzlerce köpeğin barınma, sağlık ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılıyor. Vatandaşların talebi doğrultusunda gerek evlerde beslenip terk edilmek istenen, gerekse sokaklarda başıboş gezen köpeklerin toplanması sağlanıyor.

    Barınakta hasta köpekler tedavi edilip besleniyor. Bakımı yapılıp sağlığına kavuşturulan köpekler kısırlaştırılıp aşıları yapılıp küpeleri takıldıktan sonra tekrar doğal yaşam alanlarına bırakılıyor.

    Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ilçemiz belediyesinin bu konuda bir veteriner eşliğinde üç elemanla hizmet verdiğini, barınma merkezinin vatandaşların her türlü şikayetini anında karşıladıklarını söyledi. Nehir yaptığı açıklamada “ bizler insana olduğu kadar doğal yaşamın tüm alanlarında duyarlı olmaya devam edeceğiz. Samandağ belediyesi bu konularda Hatay’da en duyarlı belediyedir. Konuyu bilmeden yapılan haber ve eleştiriler var olan gerçekliklerle bağdaşmamaktadır” Dedi.

    Yaşam hakkına saygı çerçevesinde insanlarımızın duyarlı olmasını beklediklerini vurgulayan Nehir, yine de sıkıntı çeken vatandaşlarımızın Hayvan Barınağına bildirmeleri halinde görevliler en kısa sürede gerekli müdahaleyi yapacaklarını belirtti.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet