Skip Navigation Links

BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOLDA ÖNÜNE GELENİ DEVİRİYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 3 – 0 TVF SPOR LİSESİ

Spor   A+a-

     Türkiye Erkekler Voleybol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, 10. hafta karşılaşmasında Ankara temsilcisi TVF Spor Lisesi’ni 3-0 yendi.

    13 Aralık Cumartesi günü, Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’in yanı sıra çok sayıda sporsever de takip etti.

    Rakibin etkili hücumları karşısında savunmada hatalar yaparak maça başlayan voleybolcularımız 1. setin ilk teknik molasına 8-4 geride girdi. Teknik moladan iyi dönen takımımız üst üste sayılar buldu ve ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. İkinci teknik moladan sonra Sasha ve Emre’nin hücumdaki etkili oyunlarıyla sonuca giden takımımız ilk seti 25-20 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

    İkinci sete iyi başlayan taraf takımımız oldu. Teknik molalara 8-6 ve 16-14 önde giren voleybolcularımız seti 25-20 kazanarak setlerde durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sette rakibine servis hatalarından sayı veren voleybolcularımız yine de teknik molalara 8-7 ve 16-10 önde girmeyi başardı. Seti 25-18 maçı da 3-0 kazanan takımımız bu galibiyet sonucunda puanını 17’ye çıkardı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet