Skip Navigation Links

FESTİVAL KAPSAMINDA NARENCİYE YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

3. üncü Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali Kapsamında ödüllü Narenciye Yarışması düzenleniyor.

Magazin   A+a-

    Milli Mücadele’de İlk Kurşun’un atılışının 97. yıl dönümü münasebetiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında Narenciye Yarışması düzenleniyor.

    Dörtyol Kaymakamlığı, Dörtyol Belediyesi ve Dörtyol Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa tertiplediği yarışmada üç ayrı kategoride ödüller verilecek ve festival alanında derece alan ürünler sergilenecek.

    Yarışma ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Festivalimizin ana hedeflerinden biri olan ilçemizin tarımsal gelirinin bel kemiği narenciyemizi, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda tanıtmak, ürün kalitesini ve üretim miktarlarının bilinirliğini sağlamaktır. Bu amaçla lezzeti, rayihası ve görünümüyle marka olmuş narenciye ürünlerimizden mandalina, portakal ve greyfurt için üç ayrı kategoride yarışma tertipliyoruz. 17 Aralık 2014 tarihinde saat 17;00’a kadar yarışma için Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüze üreticilerimizin şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Yarışmada dereceye giren ürünler festivalimiz alanında sergilenecek olup, dereceye giren üreticilerimize de ödüller takdim edilecektir.” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet