Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ali Culha Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, amcası Ali Culha’nın vefatıyla sarsıldı. Bölgenin tanınmış esnaflarından olan Ali Culha, geçirdiği kalp krizi sonu

Arsuz   A+a-

    Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın amcası, Özel Palmiye Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Mehmet Culha, Dişhekimleri Musa Culha ile Yeliz Culha Güven, İsdemir’de Elektronik Mühendisi Yunus Culha’nın babaları ve İskenderun Belediyesi Veteriner Hekimi Gökhan Harbiyeli’nin de dedesi olan Ali Culha, geride 11 çocuk gözü yaşlı bir eş ve onlarca torun bırakarak 76 yaşında hayata gözlerini yumdu.

    Arsuz ilçesi Madenli Mahallesi’ndeki evinin önünde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda protokol üyesi ve yüzlerce vatandaş katıldı. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze töreninde dualar Merhum Ali Culha için okundu.

   Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile Merhum Ali Culha’nın evlatları ve torunları taputa omuz vererek son görevlerini yaptılar.

    Biz de 8. Gün Haber ailesi olarak Merhum Ali Culha’ya Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 


Ali Culha Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar