Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Merhum Kemal Çalışkan Okullarda Yaşıyor

Hatay’da eğitime verdiği destekle tanınan ve geçtiğimiz yıllarda geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Doğan Kırtasiye’nin kurucusu

Eğitim   A+a-

    Merhum Kemal Çalışkan’ın anısı yaşamaya devam ediyor.

    Hayattayken eğitim-öğretim kurumlarına sunduğu katkılarla büyük takdir toplamış önemli bir kişilik olarak her zaman gönüllerde ayrı bir yeri olan Merhum Kemal Çalışkan’ın anısını yaşatmak için mücadele veren eşi Neslihan Çalışkan, Kızı Kübra Çalışkan ile Oğulları Bahattin Çalışkan ve Çağrı Çalışkan, okullardaki eksik ve zorunlu ihtiyaçları karşılayarak takdir topluyorlar.

   Daha önce de İskenderun Mithat Paşa İlkokulu’na kütüphane yaptıran Çalışkan ailesi, bu kez de Merhum Kemal Çalışkan’ın anısına İskenderun Dr. Gani Bahadırlı Ortaokulu’na son teknoloji ile donanımlı laboratuar yaptırdı.

    Kübra Çalışkan’ın merhum babası Kemal Çalışkan’ın anısına yaptırdığı laboratuarın açılışına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, adı son günlerde MHP’den Hatay Milletvekilliği adaylığı için geçen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, okulların müdürleri ve yöneticileri ve Çalışkan ailesinin yakınları katıldı.

    Eğitimde deneyin ve uygulamanın önemine dikkat çeken Kübra Çalışkan, babası Merhum Kemal Çalışkan’ın eğitim-öğretim kurumlarındaki eksik ve ihtiyaçları gidermedeki hassasiyeti yaşatmak ve örnek olmak açısından böyle bir hizmeti sunduklarını söyledi.

    Laboratuvarın kurulması, malzemelerin temini konusunda çok hassas davrandıklarını belirten Kübra Çalışkan, Türkiye’nin geleceği çocukların yetişmesine katkı sunmaktan ve babaları Kemal Çalışkan’ın anısını yaşatmaktan gurur duyduklarını söyledi.

 

 

Merhum Kemal Çalışkan Okullarda Yaşıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş