Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas OSB Engelleri Kaldırdı

Payas’ta 4 adet son model elektrikli engelli aracını sahiplerine teslim eden Payas OSB Başkan Vekili Ali Eker,

Payas   A+a-

yapılan yardımın Payas OSB’de faaliyet gösteren tüm sanayicilerin ortak yardımı olduğunu söyledi.

    Payas OSB Engelleri Kaldırdı

    Türkiye’de demir çelik üretimi, istihdam ve ihracatta yıldız gibi parlayan Hatay Payas Organize Sanayi Bölgesi, sanayicisi, çalışanları ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi.

    Bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atan Hatay Payas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, engelleri ortadan kaldıran 4 adet son model elektrikli engelli aracı sahiplerine ulaştırdı.

    Payas Engelliler Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği’ne bağışlanan 4 adet elektrikli engelli aracı düzenlenen mütevazı törenle sahiplerine teslim edildi.

 

    Hatay Payas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Eker ve OSB Müdürü Necdet Özkul’un hazır bulundukları teslim töreninde ise duygulu anlar yaşandı.

    Hayatta engel tanımadığını belirten Payas OSB Başkan Vekili Ali Eker, her zaman ihtiyaç sahipleri ile engellilerin yanında olduklarını ve olmaya da devam edecekleri mesajını verdi.

    Engelli vatandaşların toplumla bütünleşmeleri ve yaşamın içinde olmalarının önemli olduğuna vurgu yapan Ali Eker, Payas Engelliler Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği Başkanı Ersin Karakuş’a talepleri olması halinde her zaman yardım ve desteğe hazır oldukları mesajını verdi.

    Payas Engelliler Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği Başkanı Ersin Karakuş da, Payas OSB’nin yaptığı yardıma teşekkür ederek, son model elektrikli engelli araçlarının büyük bir açığı kapatacağına olan inancını ifade etti.

    Payas OSB’de faaliyet gösteren sanayi kuruluşları ve OSB müdürlüğünün katkılarını ve desteğini her zaman hissettiklerini belirten Karakuş, Başkan Vekili Ali Eker ve OSB Müdürü Necdet Özkul’a teşekkür etti.

 

 


Payas OSB Engelleri Kaldırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar