Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Hatay’da Osman Tufan Depremi!!!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay’daki en güçlü isimlerinden Sanayici Osman Tufan partisinden istifa etti.

Politika   A+a-

    İki dönem milletvekilliğine, bir dönem de Hatay büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı olarak Hatay’da gönülleri fetheden Osman Tufan’ın CHP Kurultay Delegeliği ve üyelikten istifası gündemde bomba etkisi yarattı.

    İstifasını Dörtyol noteri aracılığıyla genel merkeze, Dörtyol ilçe ve Hatay il başkanlığına gönderdiğini belirten Sanayici Osman Tufan, AK Parti’ye geçeceği yönündeki dedikoduların tümüyle asılsız olduğuna dikkat çekerek, CHP’den istifasını siyaset sahnesinden çekildiği, işine yoğunlaşacağı anlamına geldiğini söyledi.

 

    CHP’de yaşanan bir çok sorunla ilgili verdiği mücadeleyi genel merkezin tüm kurullarına ilettikleri halde çözüm üretilemediğini belirten Tufan, siyaset yaşamına noktaya koymakla birlikte, işine, yatırımlarına yoğunlaşacağını, sivil toplum kuruluşlarına aktif olarak çalışarak topluma hizmet etmek kararını açıkladı.

   CHP’den istifasının kendisini sevenler ve parti tabanında nasıl bir etki yaratacağı yönündeki soru üzerine Osman Tufan, “Yoldaşlarım ve beni sevenlerin mücadelelerini sürdürmelerini istiyorum. Yeni arkadaşlarımızın partiye güç katacağına inanıyorum. Artık işime, yatırımlarıma yoğunlaşacağım. Sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alarak halkıma bu şekilde hizmet etmek arzusundayım” dedi.

 


CHP Hatay’da Osman Tufan Depremi!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş