Skip Navigation Links

Hatay İtfaiyesi Artık Daha Tecrübeli

Doğalgaz yangıları artık gözlerini korkutmayacak

Eğitim   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) itfaiyesi artık daha eğitimli. AKSAGAZ ve GAZMER tarafından HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline, ‘Doğalgaz yangınlarına müdahale’ eğitimi verildi. Eğitimin ardından gerçekleştirilen tatbikatta heyecanlı anlar yaşandı.

HBB İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı tüm personelin katılımıyla gerçekleşen eğitim seminerinde konuşan Makine Mühendisi Emin Şiller, olası doğalgaz kaçakları ve yangınlarında ilgili firma yetkilileriyle birlikte hareket etmenin çok önemli olduğunu söyledi.

 

HBB Meclis Salonunda gerçekleşen teorik eğitimin ardından İtfaiye Daire Başkanlığı’na geçilerek doğalgaz yangınlarına nasıl müdahale edileceği pratik olarak gösterildi. Bu kapsamada bir doğalgaz kutusunda çıkartılan kontrollü yangın itfaiye erleri tarafından söndürüldü.

 

‘Bizim için çok faydalı eğitim oldu’

İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli, Hatay’da doğalgazın yaygınlaşması ile birlikte yaşanabilecek olası kaza ve yangınlara karşı hızlı ve bilinçli bir şekilde müdahale edilmesi için itfaiye personeline eğitim verildiğini söyledi.

Doğalgazla ilgili kaza ve yangınlara müdahalenin tamamen teknik bilgi gerektirdiğini hatırlatan Kilisli; “Bu eğitimlerde, nasıl müdahale etmemiz gerektiğini öğreniyoruz. Bu eğitimi almamızı sağlayan GAZMER ve AKSAGAZ yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet