Skip Navigation Links

Çoğunluğun Gönlünde Atatürk'ün Sarsılmaz Yeri Var

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

Politika   A+a-

    Bu kapsamda Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesini ziyaret eden Turan burada da dernek başkanı Ali Akyol ve dernek yöneticileri tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı. Dernek başkanı Ali Akyol bu dönemde Cumhuriyet düşmanlığının ve Atatürk’e saldırının en üst düzeye çıktığını, Atatürk’ün unutturulmaya ve ülke insanının hafızasından silinmeye çalışıldığını söyledi. Bu ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

    CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Atatürk’ün büstlerini yıkabileceklerini ancak düşüncelerini yok edemeyeceklerini, hangi siyasi görüşte olursa olsun Türk halkının çok büyük bir çoğunluğunun gönlünde Atatürk’ün sarsılmaz yeri olduğunu söyledi. “Atatürk düşmanlığı başladığından bu yana Atatürk hakkında konuşmaya ve onu,yaşantısını,fikirlerini daha iyi irdelemeye ve anlamaya başladık “ dedi.Yakın dönemde yaşadıkları zorluklar ve baskıya rağmen büyük bir mücadeleyle Atatürkçü düşünceye sahip çıktıkları için ADD İskenderun şube başkanı Ali Akyol ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

    Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi dernek başkanı Ali Akyol ve dernek yöneticileri Mustafa Kamil Turan’a çalışmalarında başarılar dilediler.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet