Skip Navigation Links

TOKSOY; “KİTAP AKLIN İLACIDIR

DÖRTYOL BELEDİYESİ 170 ÖĞRENCİYE HİKAYE KİTABI DAĞITTIBELEDİYE BAŞKANI YAŞAR TOKSOY; “KİTAP AKLIN İLACIDIR”

Eğitim   A+a-

      Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy sosyal belediyeciliğin güzel bir örneğini sergileyerek İlkadım Anaokulu’nda öğrenim gören 170 minik öğrenciyi ziyaret ederek onlara hikaye kitabı dağıttı.
   Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Kitap Sevgisi kazandırmak adına İlk Adım Anaokulu’ndaki 9 ayrı sınıfta 170 öğrenciye hikaye kitabı dağıttıklarını belirterek; “Kitaplar hiç solmayacak çiçeklerdir. Özellikle bu yaş gurubundaki çocuklarımızın okuma alışkanlığı edinmelerinde öğretmenlerimizin ortaya koyduğu çabalara bizde Belediye olarak katkı sunmak ve yavrularımızın hayata en güzel şekilde hazırlanmalarına yardımcı olmayı arzuladık. Bu minik yavrularımızı yaptığımız ziyaret onları mutlu ettiği gibi bize kattığı mutluluk ve huzur ise çok daha büyük” dedi.
 
    İlk Adım Anaokulu Öğrencilerine Kitap Sevgisi Kazandırmak adına 9 adet sınıfa top-lamda 170 öğrenciye hikaye kitabı dağıtarak öğrencilere ve eğitim destek veren Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamanın devamında ise; “Öğrencilerimize bugün hikaye kitaplarını hediye ettik, gün geçtikçe öğrencilerimize yönelik sosyal ve kültürel çalışmalarımız ile öğrencilerimize katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.
 
    İlk Adım Anaokulu Müdüresi Pınar Bayar’da çocukların yerel yöneticileri tanıması açısından ziyaretin oldukça anlamlı olduğunu, bunun yanı sıra çocuklarda kitap sevgisi oluşturulması adına yapılan katkının da önemli olduğuna vurgu yaparak; “Başkanımızın ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretini tamamladı.
 
 
 

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet