Skip Navigation Links

“Sadece Özel Günde Hatırlarsak Haksızlık Ederiz”

BAŞKAN SAVAŞ “GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZİ HER ZAMAN HATIRLIYORUZ”

Gündem   A+a-

 Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Şube Başkanı Hakan Kokusever ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Savaş, Vatan toprağını borçlu olduğumuz gazi ve şehitlerimizin bizlere emanet olduğunu ifade etti.

Gazileri ve şehitlerimizi sürekli rahmet ve minnetle andıklarını belirten Başkan Savaş, Vatan toprağını savunurken canlarını ortaya koyan şehitlerimizle birlikte düşmana karşı korkusuzca savaşan gazilerimize her zamankinden daha çok önem verilmesi gerektiğini kaydetti.

Başkan Savaş konuşmasının son bölümünde ise şu ifadelere yer verdi; “Şehitlerimizi ve Gazilerimizi sadece ulusal bayramlarımızda değil her zaman hatırlıyoruz. Minnetle, rahmetle andıklarımızı sadece özel günlerde hatırlarsak onlara haksızlık etmiş oluruz” dedi.

Derneğin Genel Başkanı Taner Turhan ise, Hatay'a birlik, beraberlik ve huzur içinde hizmet edecek olan Başkan Savaş'ın memlekete katacağı çok şey olduğuna yürekten inandıklarını ifade ederek, “Sayın Başkanımız Lütfü Savaş’ın gazilerimize ve şehit ailelerimize verdiği önemi görüyoruz ve okuyoruz. Başkanımızın bu yöndeki tutumunu takdirle karşılıyoruz” dedi.

Sohbet şeklinde devam eden ziyarette Başkan Savaş, Başkan Uran’a Antakya’nın tarihine ışık tutan “Osmanlı Belgeleri Işığı Antakya” adlı bir kitap hediye etti. Ziyaret heyetin çekildiği hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet