Skip Navigation Links

HBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI’NA DOĞAKA DESTEĞİ

HBB ve kısa adı DOĞAKA olan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı arasında stratejik plan ve kurumsallaşma projesi kapsamında

Gündem   A+a-

2014 Teknik Destek Programı sözleşmesi imzalandı.

    HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın yanı sıra HBB İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli ve HBB Ulaşım Daire Başkanı Ekrem Baldıran sözleşme imzalama toplantısında hazır bulundu.

    Sözleşme içeriğinin, HBB İtfaiye Daire Başkanlığı Büyükşehir yapılanmasının yapısal ve idari yönden aksaklıklarla karşılaşmaması için hazırlanan bir master planı olduğu öğrenildi.

    HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın Büyükşehir olması itibariyle kurumsallaşma anlamında hızlı bir yol aldığını ifade etti.

    Başkan Savaş, kurumsallaşma noktasında DOĞAKA’nın teknik destek vermesine olumlu yaklaştıklarını ve HBB İtfaiye Daire Başkanlığı dışında yapısal ve idari yönden eksikleri bulunan diğer daire başkanlıklarının da destek almalarına açık olduklarını söyledi.

     DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ise, Hatay’ın büyükşehir olmasıyla bütün il sınırlarını kapsayan HBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın master planını oluşturmak üzere destek vereceklerini kaydetti.

    Yıldız, kendilerinden eğitici ve danışman talebinde bulunan HBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın master planını en kısa sürede oluşturarak, dairenin Hatay’a en sağlıklı şekilde hizmet vermesini sağlamaya çalışacaklarını ifade etti.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet