Skip Navigation Links

Açtığımız Stk’larla Birliğimizi Pekiştireceğiz”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çağlalık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi.

Gündem   A+a-

 Düzenlenen açılışta Başkan Savaş’ın yanı sıra Çağlalık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Daş ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu

Hatay’ımızın birliğine ve beraberliğine katkıda bulunacak olan derneğimizin açılışında bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek açılış konuşmasına başlayan Başkan Savaş, “Şüphesiz bu tür sivil toplum kuruluşlarımız kurulduğu sürece birliğimiz ve beraberliğimiz daha da pekişecektir ve bizleri ayırmaya çalışan dış mihraklara karşı daha güçlü bir şekilde dik durup kardeşliğimizden ödün vermeyeceğiz. Derneğin Çağlalık Mahallesi’ne hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş Dernek Başkanı ile birlikte açılış kurdelesini keserek derneğin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış sonrası Başkan Savaş, Çağlalık mahallesi sakinleriyle bir araya gelip sorunlarını dinledi, sık sık not aldırıp sorunlara çözüm yolları aradı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet