Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“HALKIN BİRBİRİNİ KUCAKLAMASINA ÖNEM VERİYORUZ”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Kardeş Mahalleler Derneği’nin düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma toplantısına katıldı.

Hatay   A+a-

    Toplantıda verilen mesaj netti “Hatay’ımız için tek ses, tek yürek ve tek nefesiz”.

    Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen toplantıya CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Hatay Büyükşehir Belediye Doç.Dr.Lütfü Savaş, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Kardeş Mahalleler Derneği Başkanı Yusuf İnce, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

    Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yusuf İnce, Kurulan bu dernek ile mahallelinin daha iyi anlaşılıp, çözümlerin daha kısa sürede gerçekleşmesini amaçladıklarını belirterek, “Mahallede ki her vatandaşın sorumluluğunu alıp ilgilenerek ihtiyaçlarına yardım olmak için varız. Ayrıca bu derneği kurmamızdaki en büyük amaçlardan biri de Hatay’ın tek ses, tek nefes ve tek yürek olduğunu göstermektir” dedi.

    Kurulan bu derneğin Hatay’ın birliğine ve beraberliğine şüphesiz daha da katkı sağlayacağının altını çizen Başkan Savaş, “Bu derneğin kurulmasında emek vermiş, kardeşliğe özen göstermiş, kardeşlik çatısı altında birleşmeyi hedef edinmiş bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve aynı zamanda tebrik ediyorum” dedi.

    Başkan Savaş konuşmasının son kısmında ise Halkın birliğine ve beraberliğine, hemşerilerimizin birbirini kucaklamasına önem verdiklerini vurguladı.

    Milletvekili Hasan Akgöl’de, Kardeş kelimesinin anlamına vurgu yaparak “Kardeş sözcüğünün her şeyin ilacıdır. Biz seçildiğimiz günden beri hep bunun davasını gördük. Bu memlekette yaşayan Alevi, Sünnisi, Hıristiyanı, Türkü, Kürdü gibi diğer inançlar ve milletler kim varsa kardeştir. Biz her zaman kardeşliği savunduk ve savunmaya devam edeceğiz” dedi.

    Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş ve diğer katılımcılar çekildikleri hatıra fotoğrafıyla programı sonlandırdılar.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş