Skip Navigation Links

2015 Seçimlerinde İktidarı Yakalayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti.

Politika   A+a-

   Ziyarete Arsuz Belediyesi Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz’da katıldı.

 

   Yaklaşık bir saat süren ve sıcak bir atmosferde geçen görüşmede Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Mustafa Kamil Turan ve çalışma arkadaşlarının nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve CHP’de milletvekilliğine aday adayı sayısının artmasının partinin zenginliğinin ve daha da güçlendiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

 

     Çok kısıtlı imkanlarla çok geniş bir coğrafyaya hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Arsuz’a önemli hizmetler yapmak üzere planlamalar yaparak ciddi miktarda bütçe oluşturduklarını beş yılda bunları hayata geçireceklerini anlattı.80000 nüfuslu ilçenin yaz aylarında 400000’e çıktığını ancak aynı bütçe ile hizmet etmenin zorluklarından bahsetti.

 

     Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Arsuz Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti, kendileri ve CHP için gurur kaynağı ,Arsuz için ise bir şans olduğunu söyledi.

 

    1972 kongresinden esen rüzgarın örgütü ayağa kaldırmasıyla rahmetli Ecevit’i Başbakan yaptığını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan örgütün tekrar silkinip ayağa kalkmasıyla 2015 seçimlerinde iktidarın yakalanabileceğini ve kendisinin bu bölgede buna talip olduğunu söyledi.

     CHP’den milletvekilliğine aday adaydı olan arkadaşların tamamının yanında olduğunu ve bütün çalışmaların partiyi yücelttiğini belirtti. Belen ve Arsuz’un İskenderun’dan bir farkı olmadığını, Arsuz halkının yaşantısına, sorunlarına ve sevinçlerine bir Arsuz’lu kadar her daim ortak olduğunu sözlerine ekledi.

 

    Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Arsuz Belediyesi Meclis üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’a çalışmalarında başarılar dilediler.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet