Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Antakya Rotary Kulübü Yöneticilerinin Üniversitemizi Ziyareti

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder Antakya Rotary Kulübü yöneticisi Tuban Öztürk Güçlü ve Rotary Kulübü üyeleri Perihan Seferoğlu, Mustafa Civelek, Ce

Gündem   A+a-

 
 
 
Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder Antakya Rotary Kulübü yöneticisi Tuban Öztürk Güçlü ve Rotary Kulübü üyeleri Perihan Seferoğlu, Mustafa Civelek, Cem Mertayak, Öner Cabbaroğlu ve Edis Parlar’ı makamında kabul etti.
 
Tuban Öztürk,” Üniversite ile her zaman işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini vurgulayarak işbirliği neticesinde Tıp Fakültesine Sitogenetik Labaratuarı kurulması için bazı cihazlar kazandırıldığını söyledi. Bu cihazların kazandırılmasında bize destekleri olan Hollanda Dubbel-Stad Rotary kulübü bir nezaket ve dostluk ziyaretinde bulunmak istiyor.”dedi.
 
Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, cihazların alımında emeği geçen herkese vermiş oldukları destek ve gayretler için teşekkür ederek şunları söyledi: “Sitogenetik Labaratuarının kurulması Hatay ve Üniversitemizin gelişmesi adına önemli bir adım. Türkiye genelinde en çok ilimizde görülen Talesemi, yani halk dilinde Akdeniz anemisi olarak bilinen hastalığın teşhisi için böyle bir laboratuarın kurulması önemlidir. Biz bu alandaki uzman sayımızı artırıyoruz. Beraberce elbirliğiyle bu hizmetin en iyi şekilde işler hale getirilmesi için çalışacağız.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar