Skip Navigation Links

İşler Değişecek, Dünya Değişecek

CNR EXPO da düzenlenen 15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı sona erdi

Ekonomi   A+a-


   MÜSİAD Hatay Şube başkanı Fatih TOSYALI yazılı bir açıklamada bulundu..

   Açıklamada;

   ‘’ Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı "İşler Değişecek, Dünya Değişecek" temalı 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, düzenlenen etkinliklerin ardından tamamlandı.

   İstanbul CNR EXPO’da 100 bin metrekare alana kurulan ve 5 gün süreyle devam eden fuara, 103 ülkeden 7 bin yabancı iş adamı katıldı. MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği bu organizasyonda, ikili iş görüşmelerinin (B2B) yanı sıra CEO Forumları, ülke sunumları, imza günleri ve çeşitli etkinlikler de yer aldı. 10 Sivil Toplum Kuruluşu da (STK) kendilerini ziyaretçilere tanıtma imkânı yakaladı. Fuarda 72’si Hightech Port'ta (Yüksek Teknoloji Fuarı), 250'si yurt dışından 30 farklı ülkeden, 404'ü de yurt içinden olmak üzere toplamda 726 firma stant açtı.

   15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda, Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zein konser verdi.

    Bunun yanı sıra fuarda, geleneksel el sanatları sergisiyle Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü de bir stant açarak, otistik ve işitme engelli çocuklarla müzikli ve danslı canlı performans gerçekleştirdi.

    Fuarı ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Başbakan Sn Ahmet Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda bürokrat, sanayici ve iş adamı da ziyaret etti.

 

    Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açılışı yapılan Ülkemizin en büyük ve prestijli,dünyanın ise sayılı fuarlarından olan MÜSİAD Fuarı ve IBF kongresine ilgi oldukça büyüktü.

 

    Hatay ilimizden, Tosçelik saç ve profil AŞ, Zaviye Endüstri ve İnan Termal firmaları Fuarda stand açarak 5 gün boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.’’dedi

 

Saygılarımızla;

 

MÜSİAD Hatay Şubesi

MUSIAD Mustakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet