Skip Navigation Links

Kaza anı kamerada!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Mehmet Akif Örün'ün, eşinin Facebook'ta paylaştığı bir fotoğrafa 'Nazara geliriz kamyon çarpar'

Yaşam   A+a-

diye yaptığı yorumun ardından hayatlarını kaybettikleri kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

    Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Dörtyol ilçesi'nin Sanayi Sitesi civarında E-5 Karayolu'nda meydana geldi. Adana'dan İskenderun'a giden Ersin Demircan yönetimindeki 31 V 5460 plakalı otomobil, iddiaya göre tali yoldan çıkan bankacı Mehmet Akif Örün yönetimindeki 06 DE 0914 plakalı otomobile çarptı. Kazada Mehmet Akif Örün (29) ile yanındaki eşi Emine Dilhun Örün (27) olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

    2 yıl önce evlenen Emine Dilhun Örün'ün, eşiyle birlikte mutlu anlarından oluşan fotoğrafları Facebook'ta paylaştığı, kocası Mehmet Akif Örün'ün ise "Böyle resimlerimizi koyma nazarlara geliriz kamyon çarpar ikimize birden" diye yazdığı ortaya çıkmıştı. Kaza anı ise, bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Mehmet Akif Örün, otomobiliyle tali yoldan E-5 Karayolu'na çıkıyor. Bu sırada Ersin Demircan yönetimindeki otomobil Örün'ün otomobiline çarptıktan sonra savrularak yol kenarındaki dereye uçuyor. Mehmet Akif Örün'ün kullandığı otomobil ise çarpmanın etkisiyle kendi etrafında daireler çiziyor. Kazayı gören vatandaşlar da yardım için olay yerine koşuyor.

 

    Akaryakıt istasyonu çalışanlarından Adem Doğan, çalıştıkları esnada bir gürültü duyduğunu kaza olduğunu anlayınca yerine koştuğunu aracın içindeki 2 kişini hareketsiz olduğunu görünce olay yerine ambulans çağırdıklarını anlattı.

 

 


Kaza anı kamerada! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet