Skip Navigation Links

Botaş Dörtyol İşletme Müdürlüğünde Çevre Etkinliği

5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Botaş Dörtyol İşletme Müdürlüğünde Botaş Spor'un katkılarıyla 'çevre Etkinliği' düzenlendi.

Gündem   A+a-

 
Botaş Dörtyol İşletme Müdürlüğünde Çevre Etkinliği
 
 
5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Botaş Dörtyol İşletme Müdürlüğünde Botaş Spor’un katkılarıyla “çevre Etkinliği” düzenlendi.
İşletme Müdürü Hasan İKİZEK, İdari ve Destek İşleri Müdürü Bekir POLAT, Teknik Müdür Mehmet HÜNER, Çevre Mühendisi Ayşegül ÖNER, Makine Mühendisi Caner TOPCAN, BOTAŞ Dörtyol İşletme Müdürlüğü personelleri, eşleri ve çocukları ile Yeniyurt İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı çevre etkinliği saat 10;00’da Botaş Dörtyol İşletme Müdürlüğü sahilinde gerçekleştirildi.
 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İşletme Müdürü Hasan İKİZEK; “Daha temiz ve sağlıklı bir dünyada yaşamak, yaşanılabilir bir şekilde gelecek nesillere aktarmak ve insanları bu ortak hedef doğrultusunda bilinçlendirmek amacıyla her yıl 5 Haziran Dünya Çevre Günü olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda BOTAŞ Dörtyol İşletme Müdürlüğümüzde düzenlediğimiz çevre etkinliğine hoş geldiniz. Çevre sorunlarının artması, çevre bilincinin oluşmasını, geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı çevre bilincine sahip bireyler olarak yetiştirilmesini zorunlu hale getirmiştir. BOTAŞ olarak yaşadığımız dünyayı yaşanabilir durumda bulundurmaya önem vermekteyiz. Etkiliğimize geldiğiniz için tekrar teşekkür ederim." dedi.
BOTAŞ Dörtyol İşletme Müdürlüğü personelleri ve Yeniyurt İlköğretim Okulu öğrencileri kıyı kesiminde yaptıkları çevre temizliği etkinliğinde iki traktör atık madde topladılar. Etkinlik kapsamında okul öğretmenleri organik ve inorganik maddeleri öğrencilere tanıtarak bunların doğada yok olma süreleri hakkında da bilgiler vererek çevre sağlığının korunmasının önemi konusunda bilgilendirmeler yaptılar.
Öğrencilerin çevre bilinci kazandıkları etkinlik aynı zamanda piknik ve şölen havasında geçti. Botaş Plajında yapılan temizlik esnasında sürekli müzik çalındı, öğrenciler çevre temizliğini yaparken bir şandan çalınan şarkılara da eşlik etti.
Etkinliğe katılanların her türlü ihtiyacı da düşünülerek, su ve içecek ihtiyaçları için gerekli tedbirler düşünülmüştü. İhtiyaç duyulabileceği endişesiyle bir ambulans temizlik süresince sürekli hazır tutuldu. Bir itfaiye aracı bekletildi. Etkinliğe katılanların hepsine önlük, eldiven ve ağız bandı dağıtıldı. Çevre temizliği etkinliği sonrasında etkinliğe katılanlara çay, dürüm ve aryan ikramlarında bulunuldu.
 
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet