Skip Navigation Links

Suriye'de Öldürülen Münir Dural Toprağa Verildi

Suudi Arabistan'a giderken, Suriye'de otomobili gasp edilip bırakıldıktan sonra çıkış yapamayınca yenide Türkiye'ye dönmek isterken öldürülen İskender

Gündem   A+a-

 
Suriye’de Öldürülen Münir Dural Toprağa Verildi
 
Suudi Arabistan’a giderken, Suriye’de otomobili gasp edilip bırakıldıktan sonra çıkış yapamayınca yenide Türkiye’ye dönmek isterken öldürülen İskenderunlu Münir Dural, eşi, çocukları, anne ve babası ile yakınlarının gözyaşları arasında köyünde toprağa verildi.
Suriye’de araçta ölü olarak bulunduğu ifade edilen, yapılan girişimler sonrasında Cilvegözü sınır kapısından Türkiye’ye getirilen Münir Dural’ın cenazesi Adana Adli Tıp’ta otopsisi yapıldıktan sonra öğlen saatlerinde İskenderun’a bağlı Höyük köyüne getirildi.
Gözyaşları arasında tabutu evlerinin önüne getirilen Münir Dural’ın cenazesi yıkama işlemleri yapıldığı sırada eşi, çocukları, anne ve babası gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.
Evlerinin önünde yıkanan cenaze cemaatin bir araya geldiği meydanda bir sedir üzerinde kefene konulan Münir Dural’ın cansız bedenine eşi Vesile Dural, son kez sarılarak ağıt yaktı ve bir yakınının desteğiyle ayakta durmaya çalıştı. Kızı Esra ise babasının cenazesine sarılarak “Baba bizi affet” dedi.
Mesut Dural, kardeşinin Suriye’de ne şekilde, kim tarafından öldürüldüğü konusunda bilgisinin olmadığını ve Adana Adli Tıpta yapılan otopsisinde kurşun çıkmadığını, yandan kafasına saçma isabet etmesi sonucu öldüğünü söyledi.
Evinin önünde sedire konulan cenaze etrafında toplanan cemaat okunan kuranı kerimden sonra cenazeyi omuzlarına alarak yaklaşık bir kilometre ileride bulunan köy mezarlığına kadar yürüdü. Mezarlıkta kılınan cenaze namazı sonrasında Münir Dural gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet