Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu İktidarın Bir Tek Alternatifi Vardır Oda Saadet Partisidir

Saadet adayları dur durak demeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Adaylar dün sabah Reyhanlı ilçesinde çeşitli nokta ve taziye ziyaretleri sonrasınd

Gündem   A+a-

 
 
 
 
Saadet adayları dur durak demeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Adaylar dün sabah Reyhanlı ilçesinde çeşitli nokta ve taziye ziyaretleri sonrasında, Narlıca Beldesinde mahalle toplantısı, Alpagot mahallesinde ev toplantısına katıldılar.
Narlıca Beldesi mahalle toplantısındaki konuşmasında Hatay Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, Ülkenin problemlerine göz boyama değil, gerçek çözüm için saadet partisi gerektiğini ifade etti. 9 yıl bir iktidarın hizmeti için yeterli bir süredir diyen Çalışkan, vatandaş istatistikî rakamlarla uyutuluyor. Hangi büyümende bahsediyorsunuz. Sadece dolar milyarderleri kazanıyor. İşçi, memur, emekli yok olmaya devam ediyor.
Saadet iktidarında öncelikli hedeflerinin işsizlik sorununu çözmek olduğunu belirten Çalışkan, konuşmasına şöyle devam etti. “Bunlar fabrikaları özelleştirerek kapatır. Biz ise fabrika açarak herkese iş alanları oluşturacağız. İşçi emekli, memura yüzde 50 zam vereceğiz daha önce yaptık yine yapacağız. Üniversitelerden harçları kaldıracağız. Herkes doğumdan ölüme sigortalı olacak. TC. kimlik numarası sigorta yerine geçecek. Torpile, yeşil karta gerek kalmayacak.
Dış politika konularına da değinen Çalışkan, Orta doğuda akan kan ancak bizimle durur. Bunlar olaylara seyirci kalır biz ise müdahil oluruz. Madem güçlü dış politika var neden bunlara seyircisiniz?
Bu seçim milletin seçimi. Ülkenin bu günkü gidişatına ya boyun eğilecek ya da gerçek özgürlük, gerçek adalet ve gerçek kalkınma seçilecek. Bu iktidarın tek alternatifi var oda saadettir dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar