Skip Navigation Links

ATSİAD Tanıtım Kokteylini Gerçekleştirdi

Abacı: Hedef; AB ile Entegre Proje Üretmek Olacak

Ekonomi   A+a-

    Hatay’da bölgenin saygın iş adamlarının bir araya gelerek kurduğu Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği’nin (ATSİAD) tanıtım toplantısı İskenderun The Anıl Life Otel’de kokteyl ile gerçekleştirildi.

    Yapılan tanıtım kokteyline Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir katıldı. Kokteyl açılışında kısa bir konuşma yapan ATSİAD Başkanı Şekip Abacı, Hatay genelinde en çok kurucu üyesi olan 117 üyeli bir oluşumda toplandıklarını ifade etti.

   Başkan Culha: İş Dünyasına İhtiyacımız Var

    Kurdukları derneğin, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde işadamlarıyla diyalog kurmak, ülke ve toplum yararına AB ile entegre projeler üretmek amacında olduğunu kaydeden Başkan Abacı, kokteyle katılan yönetici ve bürokratlara teşekkür etti. Abacı’nın ardından kamu kurum ve kuruluşlarının iş dünyasına ihtiyacı olduğunu kaydeden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’da ATSİAD yönetimine başarılar diledi. İş dünyası ile bölgede bulunan kamu kuruluşlarının her daim irtibatta olması gerektiğine dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, iş adamlarının sağlayacağı yatırımlar ile iş istihdamının da artacağına vurgu yaptı.

    Kaymakam Özyiğit: Bu Birliktelik Örnek Teşkil Ediyor

    Bölge’de ki sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğinin örnek teşkil ettiğini ifade eden İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’te, ATSİAD yönetimini tebrik edip yapılan çalışmaların bölge halkı yararı olması temennisinde bulundu.

    Vekil Eryılmaz: Gurur Verici

    Sivil toplum kuruluşlarının(STK) Hatay’ı bütünleyici bir amaca hizmet ettiğini söyleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, sanayicilerin, tüccarların, esnafın ve üreticilerin artması ve desteklenmesinin istihdamı arttıracak gelişmeler olduğunu ve böylelikle Hatay ekonomisinin güç kazanacağını ifade etti. Gerçekleşen kokteylde kısa bir konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ise, Hatay’ı bir bütün olarak gören ve Hatay’ın menfaatlerini gözeten STK’ların artmasının gurur verici olduğunu belirtti.

 


 
 
ATSİAD Tanıtım Kokteylini Gerçekleştirdi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet