Skip Navigation Links

İŞTE O SALDIRI ANI!!!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin eski AK Parti'li Meclis Üyelisi Soner Sayılır’ın uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkt

Yaşam   A+a-

    Bir İş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde Şehit Oğuz Yener Caddesi Atatürk caddesinin kesiştiği yerde Sayılır’ı aracı ile takip eden şahsın pompalı tüfeğini çıkartıp aracın camından ateş ettiği görüldü.

    Vatandaşların kaçıştığı görünen kısa süreli görüntüde silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın aracı ile hızla olay yerinden kaçışı güvenlik kameralarına yansıdı.

 

    Saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için İskenderun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde Mikail Z. isimli bir kişi de Belen İlçesi Sarımazı Mahallesinde gözaltına alındı. Şahsın saldırıyı gerçekleştirdiği aracının ise dere kenarında terk edilmiş olarak bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

 

    Belen İlçesinin bağımsız belediye meclis üyesi olan Müteahhit Soner Sayılır’da İskenderun Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından evine taburcu edildi.

 

 


İŞTE O SALDIRI ANI!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet