Skip Navigation Links

Bal Sürücü Kursu Araç Filosunu Renault Clio İle Güçlendirdi

Hatay Renault İskenderun Otomotiv Plaza tarafından Bal Sürücü Kursu’na 0 km 9 adet Renault teslimatı yapıldı.

Ekonomi   A+a-

    Renault Hatay Bölge Bayii Reles Otomotiv Genel Müdürü Ersin Şahin, Bal Sürücü Kursu’nun Renault’u tercih ederek toplu araç alımı yaptığını söyledi. Şahin, şöyle konuştu:

    “ Sürücü kurslarımız kaliteden ödün vermeyen, hizmette sınır tanımayan Renault marka araçları tercih etmeye başladılar. Renault, segmentinde önde geldiğini bir kez daha ispatladı. Müşterilerine daha iyi ve güvenilir bir hizmet sunmayı kendine misyon edinen Reles Otomotiv Renault Hatay Bayisi olarak bizi tercih edenlere elimizden gelen desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Eğitimin en iyi şekilde verilmesi için de araçlarda gerekli donanımlar gerçekleştirildi. ”

    Sektörde 25 yıldır hizmet veren İskenderun Özel Bal Sürücü Kursu sahibi Hüseyin Tuncer ise, 9 adet sıfır km. 2014 model Renault Clio alarak araç filolarını yenilediklerini belirterek, şu açıklamaları yaptı:

    “Kendi çalışma prensiplerimizin temelinde müşteri memnuniyeti var. Son model otomobiller ve alanlarında uzman eğitmenlerle 'A kalite hizmet' için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan firmamız, sürücü adaylarımıza daha iyiyi yakalatabilmek amacıyla filosunu yenilemeye karar verdi. Sağlamlığı, güvenirliği, sürüş kalitesi ve konforu nedeni ile Renault Clio tercihimiz oldu. Ayrıca servis alanında da müşteri memnuniyetinin üst seviyede olduğu Reles Otomotiv gibi bir firma ile çalışmanın da çok doğru bir karar olduğunun bilinciyle hareket ettik.”

    Bal Sürücü Kursu Sahibi Hüseyin Tuncer, Renault Hatay Bölge Bayisi Reles Otomotiv İskenderun Plaza’dan yeni araçları teslim alırken Genel Müdür Ersin Şahin,” Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Uzun yıllar beraber çalışacağız kendileri ile. Hayırlı olsun” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet