Skip Navigation Links

Deliveli Ailesinin Mutlu Günü.

Şule Nur ile Dr. Hıdır Yanni Dünyaevine Girdi.

Magazin   A+a-

 

     İskenderun’un sevilen ailelerinden İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı İsmail Deliveli ve eşi Sabahat Deliveli’ningüzel kızları Şule Nur ile Tevfik ve Zekiye Yanni’nin yakışıklı oğlu Dr. Hıdır Yanni, düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler.

    Geçtiğimiz hafta sonu Grand Plaza düğün salonunda düzenlenen düğün törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Belediye başkan yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel, eski belediye başkanları Halil Demir, Esabil Soydan ve Bülent Özer ile çok sayıda davetli katıldı.

    Düğün töreni boyunca davetlilerle teker teker ilgilenen İSDER başkanı baba İsmail Deliveli ile Şule Nur & Hıdır Çifti müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar davetlilerle birlikte müziğin tadını çıkardılar.

    Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikahını kıyan büyükşehir belediye başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kıydı. Seçkin davetlilerin huzurunda gelin ve damadın nikah şahitliklerini milletvekili Mevlüt Dudu ile Palmiye Hastanesi başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu yaptılar.

    Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren, dillere destan düğün töreni sırasında bir ara sahne alan sanatçı Habib de söylediği şarkılarla davetlileri coşturdu. Sahnede yakınlarıyla dans eden genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

    Dünyaevine giren Şule Nur & Hıdır çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Deliveli ve Yanni ailelerini de tebrik ederiz.

 


 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet