Skip Navigation Links

Hatay, Bu İsmi Çok Arar!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’na vefasızlık

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi’nde 21 yıl görev yapan ve Fen İşleri Müdürü olarak başarılı hizmetlere imza atan Ali Hıdır Köseoğlu’na yapılan vefasızlık sonrası, Köseoğlu’nu İzmir Karşıyaka Belediyesi kaptı. İskenderun Belediyesi’ni Ak Parti’nin kazanmasından sonra yollarının ayrılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “İskenderun’un en başarılı bu ismini Hatay çok arar” dedi ve Köseoğlu’nun çalıştığı her kurumda başarılara imza atacağına inandıklarını ifade etti.

Yerel seçimlerden sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı için adı geçen Ali Hıdır Köseoğlu, uzun süre bekledi ama atamasının gerçekleşmemesi üzerine Karşıyaka Belediyesi’nin daveti üzerine İzmir’e gitti. Göreve başlamasından itibaren Karşıyaka Belediyesi’nin en gözde müdürü olan ve kısa sürede Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın en yakınındaki isim olan Ali Hıdır Köseoğlu, Karşıyakalılar’ın gözdesi oldu.

 

İskenderun’un tüm mahallelerinde emeği olan ve altyapı sonrası asfaltlama çalışmalarındaki hızı nedeniyle ‘Atom Karınca’ olarak bilinen Ali Hıdır Köseoğlu, belediye ile vatandaş arasında kurduğu köprü göreviyle de büyük takdir topladı. Okul, cami, askeri tesisler ve resmi kurumların da fen işleriyle ilgili ihtiyaçlarında büyük desteğiyle de hatırlanan Köseoğlu, İskenderun’un asfalt, bordür taşı ve kaldırım çalışmalarında 24 saat görevinin başında bir müdürdü.

İzmir’in en önemli ve güzel ilçelerinden biri olan Karşıyaka’nın genç ve çok sevilen Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Gökpınar’ın davetiyle görevi kabul eden Köseoğlu, çok kısa sürede çalışkan kimliğini ortaya koydu. Türkiye’nin tüm belediyeleri içinde en başarılı Fen İşleri Müdürleri arasında gösterilen Köseoğlu, Karşıyaka’da da halkla bütünleşmesini bildi ve Başkan Akpınar’ın en büyük destekçisi oldu. Köseoğlu’na Karşıyakalılar’ın sevgisi çok büyük.

 

Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürü görevine başlamasından itibaren Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’la birlikte yapılan çalışmaları gezen Ali Hıdır Köseoğlu, başarılı çalışmalarıyla bir anda Karşıyakalılar’ın takdir ettiği isim oldu.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet