Skip Navigation Links

Sanayi esnafından dayanışma gecesi

İskenderun Esnaf Odaları tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde sanayi esnafı hep birlikte gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Gündem   A+a-

gecesi%20B.jpg" alt="" />

 
 
 
 
İskenderun Esnaf Odaları tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde sanayi esnafı hep birlikte gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
3 M Garden Restaurantta düzenlenen dayanışma gecesine İskenderun Kaymakamı Ali İhsa Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Esnaf Oda Başkanları, sanayi esnafı ve çalışanları katıldı. Gecede konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Esnafların birik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerinin çok önemli olduğunu belirterek,
 
“Topum bel kemiği olan esnafımız zor şartlar altında faaliyet gösteriyorlar. İskenderun Sanayi esnafının dayanışma içerisinde olması ve böylesi geceler düzenlemesi de önemli, Kendilerini bu tür birliktelikten dolayı kutluyorum” dedi. Gecede konuşan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, “Her zaman esnafımızın yanındayız. Her fırsatta esnaflarımızla bir araya geliyor onların sorunlarını dinliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olmaları ve böylesi anlamlı gece düzenlemeleri de çok güzel. Bizlerde böylesi gecelerde esnafımızın yanındayız. İyi günde de kötü günde de her zaman esnafımızın yanındayız” dedi. Madeni İşler Odası Başkanı Ahmet Çardaklı’da Esnaflar olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde harekelettiklerini söyledi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet