Skip Navigation Links

Samandağlılar’dan örnek dayanışma

İskenderun’da faaliyet gösteren Samandağlılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yaşam   A+a-

    Hafta sonu Karaağaç Çamlıyer Restaurantta toplanan Samandağlılar, hep birlikte olmanın onurunu yaşadılar.

    İskenderun’da düzenledikleri sosyal aktiviteler ve faaliyetlerle her zaman ihtiyaç sahibi insanları gözeten, toplumun sorunları ile ilgili güncel konular hakkında toplantılar yapan ve sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden Samandağlılar Derneği organizasyonu ile yine örnek bir dayanışma gerçekleştirildi.

    Samandağlılar Derneği Başkanı Cihat Altın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı açıklamasında, “Samandağlılar Derneği olarak birlik ve beraberlik içerisinde örf ve adetlerimizi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmanın gayreti içerisindeyiz.Bunun yanında ihtiyaç sahibi insanlar gözetiyoruz: Bu gün dernek olarak burada hep birlikteyiz.Bu tür toplantılar sayesinde insanlarımız arasında tanışma kaynaşmlarda oluyor” dedi.

    Samandağlılar Derneğinin Onursal Başkanı Şekip Abacı ise, “Her yıl geleneksel olarakk yapılan bir dayanışma kahvaltısında yine hep birlikteyiz. Bu toplantılar sayesinde hemşehrilerimiz arasında bir araya gelerek, kültürlerimizi, geleneklerimizi örf ve adetlerimizi yaşatmak istiyoruz. Bunun yanında dernek olarak içerde ve dışarda ihtiyaç sahibi insanlarımıza katkılda bulunmak için yapılan bir dayanışma yemeği. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Dayanışma kahvaltısına Samandağlı olan ve İskenderun’da üç dönem Belediye Başkanlığı yapan Mete Aslan, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş adamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı ve yönetim kurulu üyeleri ve Samandağlı vatandaşlar katıldı.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet