Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Siyasete Girmem Kaçınılmaz Bir Görev Oldu!”

Kısa bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Hatay Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Ender Çolakoğlu,

Politika   A+a-

basın mensupları ile Yalı Restaurantta sabah kahvaltısında bir araya geldi. İskenderunlu olduğunun altını çizen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Çolakoğlu, “Hekimlik insana hizmet edebilmenin beklide en güzel yollarından bir tanesi, evet sağlığımız çok önemli ama toplumun tüm sorunları çok önemli ve tüm sorunların tespiti, bu sorunların çözümü ile ilgili projeler sunmak üretmek ve bunları çözüme kavuşturmak siyasetin görevidir. Ben bunun için siyasetin içindeyim. Siyasetin içinde büyümüş bir insan olarak toplumun sorunlarına duyarlı, sol ve sosyal demokrat kimliği olan bir insan olarak yetiştim. Ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu durum bir Cumhuriyet Halk Partili olarak sorumluluk almam gerektiğini ve aktif olarak siyasete girmem artık kaçınılmaz bir görev olduğunu hissettim.

   Bunun için bugün bu göreve talibim! Bir siyasetçinin birinci görevi siyaset yaptığı partinin ve onun savunduğu görüşlerin iktidara gelemsini sağlamaktır. Bende bir Cumhuriyet Halk Partili olarak partimizin savunduğu, sahiplendiği fikirlerin iktidara gelmesi için çalışacağım. Çevrenin ve doğanın korunması gibi sosyal demokrasinin çağdaş ve evresel değerlerini her koşul ve ortamda sahiplenip siyasetimde rehber olarak kullanacağım. Ben bu göreve talip olurken aynı zamanda bölgemizdeki tüm Cumhuriyet Halk Partisi dinamiklerini bir araya getirmek gibi bir göreve de talibim. Biliyorum ki bir ve bütün olacak bir Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün başaramayacağı hiçbir iş yoktur” diye konuştu.

 

 

 

“Siyasete Girmem Kaçınılmaz Bir Görev Oldu!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş