Skip Navigation Links

Payas’ta Derin Hesaplar

Spor Toto 3. lig ikinci grupta mücadele veren Payas Belediye spor 1975 hafta sonunda oynayacağı Derince deplasmanına hazırlanıyor.

Spor   A+a-

 Üç puan çıkartma hesabı yapan Teknik sorumlu Can Güven sporcularına güveniyor.

Üç haftada dört maç yaptıklarını ve karşılında altı puan topladıklarını söyleyen Teknik sorumlu Can Güven,” Çok yoğun bir mesai ile başladık. Üç haftada dört karşılaşmayla yorucu bir maratondan çıktık. Dört haftada aldığımız altı puan bu altı puanın karşılığı on iki puandı. Eyüp maçı içeride 88’inci dakikada verilmeyen bir penaltı, Diyarbakır deplasmanıda olmayan bir pozisyonda aleyhimize çalınan bir penaltı. Son olarak içerideki Tekirova maçındaki 90+3 de attığımız çok nizami güzel bir gol ve çocukların alın teri emeği altı puanları gitti” şeklinde konuştu.

Payas’ta Derin Hesaplar.jpg" width="640" height="330" alt="" />

Futbolda bunlar olduğunun altını çizen Güven “Sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta sonu Derince spor ile deplasmanda karşılaşacağız. Cumartesi sabah yola çıkacağız. Amacımız üç puanla dönmek, en kötü ihtimalle yenilmeden ayrılmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz taktiksel çalışmamızı da yapıyoruz. Oyuncularıma inanıyorum” diye konuştu.

Payas Belediyespor 1975’in teknik patronu Can Güven on ikinci adamın desteklerini isteyerek, ”Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Amanos Tayfası taraftarımızdan Payas halkından destek bekliyoruz. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

Güven takımda sakat oyuncunun olmadığını sarı kart cezalı Resul’ün olduğunu sözlerine ekledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet