Skip Navigation Links

Metin Önde; Biz Hep Zor İşlere Talip Olduk

Türk Metal Sendikası Emekçilerinden Aşure Etkinliği

Gündem   A+a-

Türk Metal Sendikası Bölge Sorumlusu Metin Önde, ve İsdemir emekçileri bir araya gelerek Muharrem ayı münasebetiyle, aşure etkinliği düzenlendi. İsdemir cami önünde işçiler ile birlikte gerçekleşen aşure Aşure dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Önde, böyle bir etkinlikte birlikte olmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, tüm Müslüman âleminin Muharrem ayını kutladı.

Muharrem ayının İslam âlemi için çok önemli bir ay olduğunu belirten Başkan Metin Önde, İslam âleminin bilinçlenmesi ve bugünkü birlikteliğin oluşması yönünden gurur verici bir gün olduğunu belirtti.

Metin Önde günün anlam ve önemini dikkatle vurgulayarak “Allahü teâlâ, Aşure Günü’nü üstün kılmıştır. Allahü teâlâ, gökleri, yeri, dağları, denizleri, yıldızları, Arş’ı ve melekleri, Âdem aleyhisselâmı Aşure Günü yarattı. İbrahim aleyhisselâmın dünyaya gelişi ve Nemrud’un ateşinden kurtuluşu Aşure Günü oldu.

Sözlerinin sonunda biz hep zor işlere talip olduk diyen Önde, her işi başarmak için sabrımız ve gücümüz mevcuttur şeklinde konuştu.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet