Skip Navigation Links

Sinema Yıldızları Bugün İskenderun’a Geliyor

Sinemaseverlerce büyük beğeni toplayan son gösterimdeki yerli filmlerin tanıtım gezileri 13 Kasım 2014 Perşembe günü İskenderun ile devam edecek.

Magazin   A+a-

     “Oflu Hoca’nın Şifresi” sinema filminin yönetmen ve oyuncu kadrosu bugün İskenderun’da olacak. Yönetmen Adem Kılıç’ın ekibinde Çetin Altay, Ahmet Varlı,, Köksal Engür, Didem Balçın, Başak Dasman, Onur Dilber ve Ahmet Kural gibi oyuncular bulunuyor.

    Prestij sinemalarında gösterimi devam eden “Oflu Hoca’nın Şifresi” nin kadrosu bugün saat 19’da İskenderun Prime mall AVM’de hayranlarıyla bıuluşacak.

        Yönetmen Adem Kılıç, Oflu Hoca karakterini canlandıran Çetin Altay ve oyunculardan Eser Eyüpoğlu’na yoğun ilgi gösteriliyor.

    Yönetmen Adem Kılıç "Bir komedi filmi yaptık. Bizim Oflu hocamız son derece karakterli, camide insanların olaylara konsantre olamamasını gösteren, imamlığı bırakıp fırıncılığa başlayan son derece karakter sahibi, namuslu, dürüst bilge bir adam. Bizim hocamız bu. Biz küfrü küfür olsun diye yapmıyoruz. Hoca da sinirlenir ve küfredebilir. Bu küfür galiz bir küfür değil. Zaten bir eğlence yapıyoruz. Gerçek hayat gibi algılamak yanlış” diye konuşarak film hakkındaki yorumları değerlendirdi.

    “Oflu Hoca’nın Şifresi” filminin yıldız kadrosu yarın da Antakya’da yine 19’da AVM’deki hayranlarıyla buluşacak.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet