Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nöral Terapiyle Ağrılardan Kurtardı

Hüseyin Dokumuş, altı seans sonra şiddetli baş ağrısından tamamen kurtuldu.

Sağlık   A+a-

 Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Özgür Elçim’in uygulamış olduğu nöral terapi seanslarına başlayan Hüseyin Dokumuş, altı seans sonraşiddetli baş ağrısından tamamen kurtuldu.

Nöral terapi sayesinde hayatının normale döndüğünü ifade eden Hüseyin Dokumuş, “Birkaç yıldır çok şiddetli ve geçmeyen baş ağrılarım vardı. Ağrılarım, bütün hayatımı olumsuz etkiliyordu. Çok çeşitli tedaviler gördüm, fakat bu tedavilerden geçici süreliğine fayda gördüm. İlaç tedavilerine rağmen, ağrılarım dayanılmaz bir hal almıştı. Sabahları, şiddetli ağrılarla uyanıyordum. Fizik Tedavi Uzmanım Özgür Hanım, bana nöral terapi uygulamasını önerdi. Nöral Terapiyi araştırdım ve daha sonra bu terapiyi kabul ettim. Terapinin ilk seanstan bu yana faydasını gördüm. Terapide şuan, altıncı seanstayım. Ağrılarımdan tamamen kurtuldum diyebilirim. Çevremdeki herkes bu durumu fark etti. Eşim ve çocuklarımla iletişimim düzeldi. Gülmeye başladım. Doktoruma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“Yeni bir tedavi yöntemi; Nöral Terapi”

Nöral terapi uygulamasının geri dönüşümlerinin sevindirici olduğunu ifade eden Dr. Özgür Elçim ise, “Nöral terapi uyguladığımız hastalarımızın çoğu; geçmeyen baş, bel, boyun ağrılarından dolayı çeşitli polikliniklere başvurmuş ve farklı tedaviler uygulanmış, ancak bu tedavilerden fayda görmemiş hastalardır. Muayene ve tetkikler sonrası, hastalara uyguladığımız nöral terapi ile hastalarımız, ağrılarından büyük ölçüde kurtulmaktadır. Tedavinin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Tedavi, haftada 1 veya 2 seans halinde, genellikle en fazla 10 seans sürer. Uygulamanın geri dönüşümü, hastalar ve bizim için çok sevindirici olmaktadır” şeklinde konuştu.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar