Skip Navigation Links

“Ötekileştirmeden Yaşamaya Devam Edeceğiz!”

CHP Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu kimseyi renginden dininden, dilinden, ırkından, inancından dolayı

Politika   A+a-

ötekileştirmeyeceklerini ifade ederek “Bir arada, birbirini severek sayarak, saygı içerisinde yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

    Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu partisinin Samandağ İlçe teşkilatını ziyaret etti, Başkanı İbrahim Aydoğan ile yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet etme imkanı buldu. CHP’li Dr. Şahutoğlu daha sora Samandağ’da Vakıflı Köyü, Ermeni Cemaati Vakfı, Hıdırbey Köyünü, Ziraat Odası Başkanlığını, Esnaf Odalar Birliği’ni, Eğitim Sen’i ve Hıristiyan Cemaat Vakfı’na ziyaretler gerçekleştirdi.

    BU İŞE KENDİSİNİ LAYIK GÖRÜYORUZ…

    CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Yılmaz Şahutoğlu’nun kendilerinin yaklaşık 15 yıl birlikte siyaset yaptığı değerli bir dostu olduğunu ifade ederek “Kendisini yakından tanımakla birlikte partide çalışmalarını takdir ettiğim bir insan. Geçen dönem bizim adayımızdı, canı gönülden genel seçimde beraber çalıştık. Bu işe kendisini layık görüyoruz. İnşallah kendisini iyi yerlerde görürüz” dedi.

    CHP’Yİ BU DÖNEM İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

    Türkiye’nin değerli insanlara, siyasetçilere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Aydoğan “Özellikle bugün AKP hükümetinin gerek iç, gerekse Ortadoğu’daki yanlış politikalarını hepimiz biliyoruz. Bu süreçte Yılmaz Bey gibi değerli siyasetçilerin, insanlara ihtiyacımız var. Partimiz genel merkez olarak seçim startını verdi. Cumhuriyet Halk Partisinin bu dönemde hep beraber kendisi gibi değerli insanlarla birlikte iktidara taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

    O’NUN FİKİRLERİNİ YÜREĞİMİZLE SAVUNUYORUZ…

    Samandağ’ında bulunmaktan büyük bir mutluluk, onur ve gurur duyduğunu ifade eden CHP’li Dr. Şahutoğlu “On Kasım’ın ülke için son derece anlamlı bir gün. Ülkenin emperyalizme karşı mücadelesinde öncü ve liderlik yapan, partimizin kurucusu, bilge adam, dahi, devlet adamı Atatürk’ü kaybetmiş olmanın, aramızdan bedenen ayrılışının, çünkü onun fikirlerini, dünya görüşlerini, hayata geçirdiklerini biz bütün yüreğimizle savunuyoruz ve destekliyor, yaşam alanı bulması için mücadelemizi devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.

    KİMSEYİ AYIRMACAYIZ, KİMSEYİ DIŞLAMAYACAĞIZ

    Muhtar Berç Kardon, Ermeni Cemaati Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Garbis Kuş ve vatandaşlarıyla bir araya geldiği Vakıflı Köyü’nde de konuşan Dr. Şahutoğlu şunları söyledi: “Bizim hayat çizgimizin odağında; ‘Yaratılanı yaratandan ötürü seveceğiz’ Mevlana vardır. Her kim olursan ol, yeter ki içinde insan sevgisi olsun, Allah aşkı olsun gel. Burada senin dilin, dinin, ırkın, mezhebin nedir denmez. Bunlar Anadolu’ya insanlık kazandırmış tasavvufi alanında önderlik yapmış insanlar. Bunlar hiçbir zaman insan tefrikatı yapmadılar. Biz onların yoldaşları, Gönültaşları olarak aynı yolda ilerleyeceğiz. Kimseyi ayırmacayız, kimseyi dışlamayacağız. Kimseyi renginden dininden, dilinden, ırkından, inancından dolayı ötekileştirmeyeceğiz. Bir arada, birbirini severek sayarak, saygı içerisinde yaşamaya devam edeceğiz.”

    SAMANDAĞILILAR BENDEN DAHA POLİTİK

    CHP’li Dr. Şahutoğlu, ayrıca Samandağ gibi bir yerde siyasi nutuk atmak istemeyeceğine de dikkat çekerek “Çünkü Samandağlılar benden da çok politik insanlardır” dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet