Skip Navigation Links

Etkinlik sizlerle daha da anlam kazandı

Nazım Culha, Arsuz’un Başkentte Hatay Günleri’nde daha iyi tanıtılmasına katkı sunan firmalara ve basın mensuplarına teşekkür etti

Kültür Sanat   A+a-

    Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 4-9 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen Başkentte Hatay Günleri etkinliğinde Arsuz’un tanıtımına katkı sağlayan bütün firmalara teşekkür etti.

   Arsuz’un doğa, kültürel ve tarihi güzelliklerinin resimlerle anlatıldığı etkinliğin daha da anlam kazanmasına vesile olan destekçilerin de bez afişle onure edildiği standın yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Culha, Arsuz’un her yönden gelişmesi, kalkınması ve tanınması için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti.

    Arsuz’un sosyal ve kültürel değerleri, tarihi ve turistik zenginlikleri bakımından marka kent olabilecek özelliklere sahip olduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Bir yanda kültürel zenginlikleri, bir yanda yıllardır var olan huzur, barış ve kardeşlik ortamı, bir yanda da her yere nasip olmayacak zengin ve muhteşem güzellikleri ile Arsuz’u bütün dünyanın tanıyıp, bilmesi bakımından “Başkentte Hatay Günleri” önemli bir adımdı. Arsuz’u tanıtmaya çalıştığımız standımızın Başkentliler ve Ankara’da yaşayan Hataylılar tarafından da ilgi görmesi bizleri sevindirirken, bu etkinlikte ilçemizi tanıtmış ve anlatmış olmanın da hazzını yaşadık. Bizlere verdikleri katkılarla etkinliğin daha da anlam kazanmasına vesile olan başta işadamlarımız ve firma sahipleri ile bu etkinliğin ve Arsuz’un duyurulmasında büyük emeği geçen değerli basınımıza da şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, Ankara’ya kadar gelerek, bizlerden desteğini esirgemeyen İnan Dizel Motorlu Araçlar yetkilisi Hasan Fatih İnan’a da yakın ilgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet