Skip Navigation Links

Murat ve Elşhaimaa Çifti Dünya Evine Girdi

TV Programcısı ve Gazeteci Murat Dinler, Mısır Uyuruklu Elşhaimaa İbrahim ile dünya evine girdi.

Magazin   A+a-

İskenderun’da uzun yıllar değişik yayın organlarında başarı ile görev yapan Dinler’de evlilik kervanına katıldı. Almanya Fox Tv’de çalışan Murat Dinler, rüya gibi bir düğün ile bir ömür mutluluğa “evet” dedi.

Gazeteciler Dinler’i Yalnız Bırakmadılar

   İskenderun Grand Plaza’da düzenlenen düğün merasimine Dinler’in ailesi ve yakın akrabaları ile İbrahim ailesinden de çok sayıda davetli katıldı. Murat ve Elşhaimaa çiftini bu mutlu günlerinde Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile iş ve siyaset dünyasından birçok ismin yanı sıra gazetecilerde yalnız bırakmadılar. Dansları ile büyük beğeni toplayan Murat ve Elşhaimaa çifti, düğün törenine iştirak eden davetlilerle de birebir ilgilendiler.

 

   Nikahı Başkan Seyfi Dingil Kıydı

   Genç çiftin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıyarken nikah şahitliklerini ise Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül ile Dr. Yılmaz Şahutoğlu yaptı. Başkan Seyfi Dingil’in sorularını içtenlikle yanıtlayan Murat ve Elşhaimaa çifti bir ömür boyu mutluluğa “evet” dediler. Bizlerde genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 


 
 
Murat ve Elşhaimaa Çifti Dünya Evine Girdi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet