Skip Navigation Links

HSYK Üyeleri İSDEMİR Standını Ziyaret Etti

İSDEMİR standının onur konukları ise Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyeleri oldu.

Gündem   A+a-

 Ankara’da düzenlenen ve Hatay Valiliğinin öncülüğünde gerçekleştirilen Hatay Günleri fuarında İSDEMİR de yerini aldı. 4–9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Hatay Günleri fuarında İSDEMİR standı yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Bir çok idari ve mülki amirin ziyaret ettiği ve fuarın ilgi odağı olan İSDEMİR standının onur konukları ise Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu ( HSYK ) üyeleri oldu.

Hatay Günleri kapsamında Ankara da düzenlenen İSDEMİR standını, HSYK üyeleri Mehmet DURGUN, Muharrem ÖZKAYA, Turgay ATEŞ, Ömer KERKES, Taci BAYHAN, Ramazan KAYA, Hayriye Şirin UYSAL, Ayşin DEMİREL, Rasim AYTİN, HSYK Genel Sekreter Yardımcısı Serdar MUTTA, Dörtyol Kaymakamı Recep SOYTÜRK ve Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN ziyaret etti.

Sosyal Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz.

Gerçekleştirilen ziyarette HSYK üyelerine ve misafirlerimize İSDEMİR ile ilgili bilgiler veren İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Hasan DURGUN ‘ Her alanda olduğu gibi şirketimiz sosyal sorumluluk alanında da gerekli tüm çalışmaları yapmaktadır. Başta Hatay Günleri olmak üzere bölgemizde yerel sosyal aktivitelere desteğimiz sürmektedir.’ Dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Olmazsa Olmazımız.

Kısa adı HSYK olan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyelerine şirket hakkında da bilgiler veren İSDEMİR İnsan Kaynakları ve İdari İşler Koordinatörü Hasan DURGUN ‘ İSDEMİR bir Dünya şirketi olma yolunda adımlarını daha hızlı atmaya başladı son dönemde basına yansıyan karlılık oranlarımız bunun en iyi göstergesi. Bizler bu çalışmalarımızı sürdürürken insana değer veren bir çalışma anlayışı benimsiyoruz. Özellikle İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda sadece bölgede değil ülke genelinde örnek teşkil eden bir kuruluşuz. İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarına gerek maddi gerekse manevi katkımız tamdır. Çalışanlarımız da bu bilinç içerisinde İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarını kendilerine misyon edinmişlerdir. Bu algıyı yaratmış olmak bizim gurur kaynağımız. Dolayısıyla üretimden önce olmazsa olmazımız İş Sağlığı ve Güvenliğidir.’ dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet