Skip Navigation Links

LÜTFÜ SAVAŞ, Halk Tv’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu

Başkentlileri Atatürk Kültür merkezi’ne davet etti.

Gündem   A+a-

 Hatay’ın ülkemizde ve dünyada tanıtımını sağlamak için Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hatay Valiliği ve Hatay Birlik Vakfı tarafından düzenlenen ‘Başkent’te Hatay Günleri’ dolu dolu devam ediyor. Bu kapsmada Ankara’da bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 5 Kasım Çarşamba günü Halk Tv’de yayınlanan ‘Rahmi Aygün’le Öğleden Sonra’ proğramının canlı olarak katılarak şehrimi tanıttı.

Proğramda Başkent’te Hatay Günleri ile Ortadoğu ve Suriye’de yaşanan olayların Hatay’a etkileri masaya yatırıldı. Başkan Savaş, Hatay’ın barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti olduğunu, farklı renklerdeki insanların aynı coğrafyada kardeşçe, sevgi ve saygı içerisinde yaşadığını söyledi.

Başkent’te düzenlenen Hatay günlerinde Hatay’ın küçük bir demosunun bulunduğunu belirten Başkan Savaş, asıl güzelliklerin ve zenginliklerin Hatay’a gelinerek yaşanması gerektiğini ifade etti.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Başkent’te Hatay Günleri etkinliği 9 Kasım’a kadar sürecek. Etkinliği ziyaret etmek isteyen vatandaşların yemek yemeden gelmelerini tavsiye eden Başkan Savaş, Hatay’a özgü sayısız yemeğin burada tadılabileceğini ifade etti.

Hatay’ın tarihi,kültürel, sosyo-ekonomik ve turistik değerlerini anlatan Başkan Savaş, tüm Başkentlileri Atatürk Kültür merkezi’ne davet etti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet