Skip Navigation Links

ALİ UYSAL’A HAKSIZLIK!!!

İskenderun’un sevilen hayırsever iş adamı Ali Uysal’ a Belediye Meclis toplantısından şok karar çıktı.

Gündem   A+a-

   İşadamı Ali Uysal’ a ait olan arsanın plan değişikliğine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisinden ret kararı çıktı.

    Mesçi Şaşırttı!!!

   Belediye Meclisi gündem maddeleri arasında yer alan arsanın plan değişikliğinin okunması ile CHP grubu adına söz alan Meclis Üyesi Hakan Ilgın; “karşıyız” dedi ve MHP grubu da kararın meclisten geçmesine ret oyu kullandı. Ak Partili Meclis Üyesi Osman Mesçi’nin de “ret” oyu kullanması belediye meclis gündemine damgasını vurdu. Mesçi, gündeme alınan maddelerin oylanmasında CHP ve MHP grubu ile aynı kararı verdi.

 


 

    Başkan Seyfi Dingil’den Çarpıcı Açıklamalar

    Söz konusu karara ret çıkmasının ardından Belediye Meclisinde sinirler gerilirken Başkan Seyfi Dingil, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İskenderun Belediyesinden Karayollarının 16 daire ve 1 idari bina talebini sosyal sorumluluk projesi kapsamında İşadamı Uysal’ın yapacağını belirten Başkan Seyfi Dingil, meclise hitaben yaptığı konuşmasında; “Bize denildi ki; ‘arkadaş buradan para kazanıyorsun. Bana 16 tane daire yap. 1’de idari bina yap. Çünkü karayolları diyor ki bugün sen bunu yaparsan burayı sana teslim edeceğim. Ben onu başka bir yere de yaptırırım hiç önemli değil. Ama lütfen küçük hesaplar peşinden koşmayalım’” dedi.

   Bizi Mahkemeye Verse Kazanır…

    Söz konusu karar için meclis toplantısından önce Ak Parti, CHP ve MHP grubunu toplayıp müşterek bir karar alındığını hatırlatan Seyfi Dingil; “ Ben bu karar için CHP, MHP ve Ak Pati grubunu toplayıp müşterek bir kararla konuyu masaya yatırdık. Kapalı kapılar arkasında bir iş yapmadık. Artık sistem değişecek. Verirsiniz, vermezsiniz hiç önemli değil. Ama bundan sonra ne yapılacaksa bu 3 grubun önünde yapılacak. Ve bunu da İskenderun halkı görecek. Adam bizi mahkemeye verse belki 6 ay sonra kazanır. Emsal isterse yine alır. Ben bunu kimseyi koruduğum için söylemiyorum” dedi.

 


 
ALİ UYSAL’A HAKSIZLIK!!!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
kıyas onat... 8 Kasım 2014 Cumartesi
onurlu adamın hali bir başka...davranışıda bir başka....
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet