Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hikmet Seher Toprağa Verildi

İhlas Haber Ajansı (İHA) İskenderun bölge sorumlusu ve Cihan Haber Ajansı (CHA) İskenderun bölge sorumlusu kardeşler Ahmet ve Mürsel Seher'in babaları

Gündem   A+a-

 
 
 
İhlas Haber Ajansı (İHA) İskenderun bölge sorumlusu ve Cihan Haber Ajansı (CHA) İskenderun bölge sorumlusu kardeşler Ahmet ve Mürsel Seher’in babaları Hikmet Seher kronik kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.
Seher kardeşlerin babası Hikmet Seher’in cenaze törenine iş ve siyaset dünyasından yüzlerce kişi katıldı.
 
İskenderun PTT’sinden emekli olan 6 çocuk babası Hikmet Seher üç yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında bir bacağını kaybetmiş ve o terihten bu yana sağlığında ciddi bozulmalar olmuştu. Üç aydan bu yana İskenderun’da çeşitli hastanelerde tedavi gören Hikmet Seher sabaha karşı 4.30 sıralarında tedavi görmekte olduğu İskenderun Devlet Hastanesi genel cerrahi yoğun bakım ünitesinde kalp yetmezliği sonucu hayata gözlerini yumdu.
İhlas Haber Ajansı İskenderun Bölge Temsilcisi Ahmet Seher ve Cihan Haber Ajansı İskenderun bölge temsilcisi Mürsel Seher’in Babaları olan Hikmet Seher, Öğle Namazını müteakip Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde kılınan Cenaze Namazı’nın ardından doğup büyüdüğü yer olan Yayladağı ilçesine bağlı Yeditepe Beldesi’nde toprağa verildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş