Skip Navigation Links

Halil Demir’den istifa analizi..

AK Partili üyelerinden 5’inin istifasını büyük bir yanılgı ve hata olarak gördüğünü söyledi.

Politika   A+a-

 AK Parti’den Hatay Milletvekilliği’ne aday adaylığıyla gündemdeki yerini koruyan Azganlık Belediye Başkanlığı görevini 3 dönem başarıyla yapan Halil Demir, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden 5’inin istifasını büyük bir yanılgı ve hata olarak gördüğünü söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nden istifa eden AK Parti’li üyelerin büyük bir yanılgı içinde olduklarını belirtirken, fikir ve dünya görüşü olarak partiyle bir bütün olduklarına dikkat çeken AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir, “İstifa eden bu arkadaşlarımız hatalarının ve yanılgılarının farkına vardıklarında iş işten geçmiş olacak” dedi.
 
 

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir açıklamasının devamında şöyle dedi: “Önümüzdeki süreçte üç dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra partimizin içerisinde 2015 genel seçimlerinde Milletvekili aday adaylığını inşallah hayırlısıyla yaşayacağız. Bunu yaşarkenki aşamada da aday adaylığı sürecinde bütün teferruatları en detaylı bir şekilde değerlendirerek halkımızla bütünleşeceğiz.

Ama tabi bir partili olarak AK Partili olarak AK Parti'nin ilkelerini gayet bilip yaşayarak bugüne kadar geldiğimiz için partimizin içersinde özellikle Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği kimliklerini kazanmış arkadaşları buralardan bu tür incelikleri bildikleri halde partiden ayrılarak bu şekilde bir görüntü çizmeleri tamamen yanlış bir politikadır. Onlar da ileriki zamanda bunun yanlışlıklarını anlayacaklar ama tabi kendileri için de iş işten geçmiş olacak. Tabiiki burada Büyükşehir Belediye Meclis çalışmalarında Hatay'ın menfaatine olan işleri zaten onların bütünlüğünde bir problem olacağı kanaatinde değilim ama tabi bu işin arkasında ne var kimler var nasıl bir durum var ona zaten zamanla bu işin bu tür hareketin devamı beraberinde kendini gösterecektir. Yani tamamen yanlış olan hareketlerdir ve bu şekilde değerlendiriyorum. “

 
Halil Demir’den istifa analizi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet