Skip Navigation Links

NURSAN ‘SAĞLIKTA’ DOLUDİZGİN!

Tüm ekibiyle sahaya inen yüklenici firma Uysal Group, tecrübesini ve farkını konuşturuyor..

Gündem   A+a-

 NURSAN’ın Dörtyol’da yapımı süren 150 yataklı özel hastanenin inşaatı hızla sürüyor.

Hayırsever İşadamı, NURSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, Dörtyol ve bölgemize Özel İlke Yaşam Hastanesi’ni kazandırıyor. Sağlık sektörü açısından bölgede ihtiyacı duyulan özel hastane tamamlandığında modern yapısı ve teknolojik imkanlarıyla büyük kazanım sağlayacak.

Dörtyol’un Özerli Mahallesi Un Fabrikası civarına yapılacak 150 yataklı Özel İlke Yaşam Hastanesi inşaatında hummalı bir çalışma var.

Hastanenin yapımını üstlenen Uysal Group, tüm ekibiyle inşaatın temel çalışmalarına odaklandı. Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, mesaisinin tamamını hastane inşaatına harcıyor. Gece gündüz şantiyede çalışmaları takip eden Ali Uysal, projenin eksiksiz bir şekilde yürümesini sağlıyor.

Hastanenin temel inşaatında, demir ve izolasyon çalışmalarını tamamlayan Uysal Group, önceki gün 4 pompayla beton döküm işlemini gerçekleştirdi.

Uysal Group farkıyla, emin adımlarla ilerleyen hastane inşaatı tamamlandığında sadece Dörtyol’a değil, çevre il ve ilçelere de sağlık hizmeti verecek.

Dörtyol halkı, bölgeye kazandırılacak olan özel hastaneden ötürü, NURSAN Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı İlyas Keleş’e teşekkür etti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet