Skip Navigation Links

Askeri Araç Devrildi 1 Ölü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kışlada intihara teşebbüs ettiği iddia edilen askeri hastaneye yetiştirmeye çalışan askeri ambulans kaza yaptı. İntihar

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kışlada intihara teşebbüs ettiği iddia edilen askeri hastaneye yetiştirmeye çalışan askeri ambulans kaza yaptı. İntihar eden asker hayatını kaybederken ikisi subay 5 asker yaralandı.
Alınan bilgiye göre İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan Yusuf Doğan intihara teşebbüs etti. Başından yaralanan Doğan askeri ambulans ile İskenderun Deniz askeri hastanesine sevk edildi. Doğan’ı hastaneye yetiştirmek için yola çıkan askeri ambulans Adana İskenderun karayolu karayolları bakım onarım müdürlüğü önünde kontrolden çıkarak takla attı. Ambulanslarla İskenderun Devlet ve Deniz askeri hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken intihara deşebbüs ettiği iddia edilen Yusuf Doğan(diyarbakır1990) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan teğmen Levent Kılınç, As teğmen Mutlu Çobanoğlu, Erler Ertuğrulgazi Gürhan ve Hüseyin Demirci İskenderun Devlet hastanesinde, askeri ambulansın sürücüsü olan er ise Askeri deniz hastanesinde tedavi altına alındı. Kazanın ardından çok sayıda askeri yetkili olay yerine ve hastaneye giderek inceleme yaptılar. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet